Børster, kamme og sakse

Uanset om du har lang- eller korthårede hunde og katte, så kan det være belejligt at børste dem. Uanset typen eller længden på pelsen, så vil dit kæledyr på et tidspunkt af året fælde mere end ellers, og i stedet for at finde store totter af pels på gulvet i dit hjem, vil det være effektivt at børste eller kamme dem grundigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitetskamme og –børster i forskellige størrelser. Fælles for dem alle sammen er, at kvaliteten er i top, og at de sikrer en effektiv pelspleje. Dit kæledyr vil føle det som en ren fornøjelse, når du reder den. 

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.