Dyrehospitalet Midtvest

Velkommen til vores webshop

Dyrelægegruppen MidtVest

Hos Dyrehospitalet MidtVest er vi stolte af at være en del af det stærke faglige fællesskab Netdyredoktor.dk. Her kan du let og enkelt købe vores kvalitetsdyrefoder, fremstillet og nøje udvalgt af fageksperter for at fremme dit dyrs sundhed. Ved at købe dit dyrefoder på nettet slipper du for at skulle ud af døren og slæbe de tunge sække med hjem.

Vi gør opmærksom på, at priserne på denne webshop ikke nødvendigvis er de samme som dem, vi har nede på klinikken.

Udover at handle på denne webbutik opfordrer vi dig ligeledes til at besøge http://www.netdyredoktor.dk/. Her ligger Danmarks største videnskabsleksikon om dyrevelfærd samt en masse informerende artikler om dyrs sundhed og velfærd.

 

Har du spørgsmål til handel af dyrefoder på Netdyredoktor.dk, er du altid velkommen til at henvende dig til Dyrehospitalet MidtVest på tlf. 70 22 56 22. 

Skulle der imod forventning opstå problemer med din ordre, bedes du venligst rette henvendelse på tlf: 86 78 44 88 eller shop@netdyredoktor.dk, da vi ikke selv står for leveringen og faktureringen.

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.