Dyrlægegruppen Frijsenborg

Velkommen til vores webshop
Dyrlægegruppen Frijsenborg

Dyrlægegruppen Frijsenborg er stolte af at være en del af det stærke faglige fællesskab Netdyredoktor.dk, som sikrer dit kæledyr det sundeste kvalitetsfoder og de bedste behandlinger. Det er ligeledes vores mål, at vores klienter føler, at de får en service med høj faglig standard, omsorgfuldhed og pålidelighed.

Fællesskabet Netdyredoktor.dk giver dig mulighed for at købe kvalitetsdyrefoder online fremstillet og udvalgt af fageksperter med fokus på dit dyrs sundhed og velfærd. Vi gør opmærksom på, at priserne på denne webshop ikke nødvendigvis er de samme som dem, vi har på klinikken.

Udover at besøge webshoppen opfordrer vi dig til at tage et kig forbi http://www.netdyredoktor.dk/, hvor du finder Danmarks største videnskabsleksikon om dyrevelfærd samt en masse informerende artikler om dyrs sundhed.

Hvis dit dyr har specielle behov, er du altid velkommen til at kontakt os på tlf. 86 96 23 00 eller besøge en af vores tre klinikker i Hadsten, Hammel og Hinnerup, hvor vi står klar til at give dig gode råd og vejledning om kost og pleje af dit kæledyr.

Skulle der imod forventning opstå problemer med ordren, bedes du venligst rette henvendelse på tlf.: 86 78 44 88 eller shop@netdyredoktor.dk, da vi ikke selv står for leveringen eller faktureringen.

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.