Godbidder

De fleste kæledyr er glade for en godbid engang i mellem, derfor har vi et stort udvalg af godbidder af den bedste kvalitet til din hund. Vores godbidder er fremstillet af naturlige ingredienser, og fås i alverdens sjove former og udformninger.

Vi ved at dit kæledyrs tænder skal plejes, og derfor har mange af vores godbidder en sammensætning, som reducerer dannelsen af plak og tandsten, når hunden tygger på dem. Du kan derfor roligt give dit kæledyr en af vores lækre godbidder med et højt fiberindhold og et lavt kalorieindhold, hvilket sikrer din hunds sunde helbred. 

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.