Grundtvigs Dyreklinik

Velkommen til vores webshop

Her på Grundtvigs Dyreklinik er vi en del af Netdyredoktor.dk. 

I vores fælles webshop kan du nemt og hurtigt købe foder, legetøj og fodertilskud til dit kæledyr.  

Rådgivning

Har du spørgsmål til foder eller andre produkter - eller har du brug for yderligere rådgivning vedrørende dit dyr - er du meget velkommen til at kontakte os på 21628542 eller via vores hjemmeside.

Du er også altid velkommen til at kigge ned i vores klinik på Tuborgvej 266 B, så hjælper vi dig med den rette rådgivning. Vi gør opmærksom på, at priserne på denne webshop ikke nødvendigvis er de samme som dem, vi har nede i klinikken.

Spørgsmål til din ordre

Skulle der imod forventning opstå problemer med din ordre, bedes du venligst rette henvendelse på tlf: 86 78 44 88 eller shop@netdyredoktor.dk, da vi ikke selv står for leveringen og faktureringen.
 
Venlig hilsen 
Grundtvigs Dyreklinik

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.