Herfølge Dyreklinik

Velkommen til vores webshop

Herfølge Dyreklinik logoHer hos Herfølge Dyreklinik er vi en del af Netdyredoktor.dk. 

I vores webshop kan du nemt og hurtigt købe foder, legetøj og tilbehør til dit kæledyr. Foderet er fremstillet og nøje udvalgt af fageksperter inden for dyrs sundhed. 

Har du spørgsmål til foder eller andre produkter - eller har du brug for yderligere rådgivning vedrørende dit dyr - er du velkommen til at kontakte os på 56 28 30 10 eller via vores hjemmeside. Du er også altid velkommen til at kigge ned på vores dyreklinik, så hjælper vi dig med den rette rådgivning.  Vi gør opmærksom på, at priserne på denne webshop ikke nødvendigvis er de samme som dem, vi har nede på dyrehospitalet eller klinikken.


Skulle der imod forventning opstå problemer med din ordre, bedes du venligst rette henvendelse på tlf: 86 78 44 88 eller shop@netdyredoktor.dk, da vi ikke selv står for leveringen og faktureringen.

På http://www.netdyredoktor.dk/ finder du en masse artikler om dyrs adfærd, sundhed og sygdomssymptomer.

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.