Hundefoder

Vi forhandler kun hundefoder af bedste kvalitet, og vi stiller høje krav til vores produkter. I vores webshop har vi et stort udvalg af kvalitetsfoder til alle hunderacer uanset alder, størrelse og vægt: 

♥ Hvalpefoder
♥ Juniorfoder
♥ Voksenfoder
♥ Seniorfoder
♥ Specialdiæter
♥ Godbidder

Hundefoderet fra VetPro er udviklet af VetFamily’s dyrlæger, som bruger foderet til deres egne hunde. Foderet er sammensat ud fra dyrlægernes faglige viden om hundes ernæringsbehov.

Vi forhandler ligeledes kvalitetsfoder fra SPECIFIC, Hill's og Royal Canin, der indeholder alt det, din hund for brug for til et langt og sundt liv.

Det der kendetegner alle vores fodertyper er, at der kun er anvendt de bedste råvarer, som gavner hundens immunforsvar og fordøjelse. Desuden er foderet rigt på gode flerumættede fedtsyrer, der giver hunden en sund og glansfuld pels. 

Mad til alle hunde

Det er vigtigt, at du fodrer din hund med det rigtige hundefoder i passende mængder, så det svarer overens med hundens aktivitetsniveau, type og adfærd.

Som hvalpeejer er det særlig vigtigt at være opmærksom på, at hvalpen får noget solidt foder, der understøtter hvalpens vækst og udvikling. I vores webshop har vi flere forskellige typer af foder til hvalpe, der sikrer hvalpen en god og nærende madoplevelse.

I webshoppen kan du købe forskelligt hundefoder til små, mellemstore og store hunderacer samt at købe foder til ældre hunde. Vores seniorfoder er sammensat af de bedste råvarer og ingredienser, der dækker ældre hundes nærringsbehov, så ældre hunde fortsat har glæde af livet som hund.

Særlige udfordringer

Vi tilbyder en bred vifte af hundefoder og produkter til hunde, der lider af allergi, hudproblemer, tandsten, hårtab, vægtproblemer eller andre ubehagelige udfordringer. Ved at anvende det rette foder øger du chancen for at mindske og forebygge irritationer og smerter hos din hund.

Uanset hvor i livet hunden er, eller hvilke udfordringer hunden døjer med, er det vigtigt, at hunden får det rette hundefoder med de rigtige næringsstoffer. Derfor er foderet i vores webshop fyldt med de bedste råvarer, proteiner, omega-3-fedtsyrer og velafbalancerede ingredienser, der gør spiseoplevelsen til en tryg og velsmagende aktivitet. Det kvalitetsbevidste fuldfoder er med til at skabe et godt og velfungerende hundeliv med et højt velvære.

Detaljer om produkterne

Under hvert enkelt produkt er det muligt at læse yderligere detaljer om produktets anvendelse og ingrediensindholdet. Det gør det muligt at danne et overblik over, hvordan produktet passer til den enkelte hundetype.    

Fragt og levering

Ved bestilling af produkter fra vores webshop er leveringen i hænde inden for en til tre arbejdsdage. Ved køb over 399 kroner er fragten gratis.  

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.