Hvalpefoder

Hvalpe udvikler sig enormt i deres første leveår, og det er vigtigt at vælge et hvalpefoder, der er sammensat for optimal vækst og knogleudvikling. Her på siden forhandler vi kun hvalpefoder af høj kvalitet - alle rige på protein og fedtsyrer og med kalk og fosfor i rette forhold til knoglevækst. Vi forhandler hvalpefoder fra VetPro, SPECIFIC, Virbac, Hill’s og Royal Canin til hvalpe af alle racer. 
På netdyredoktor.dk har vi lavet en guide til, hvordan du vælger det rette hvalpefoder til din hund. Se vores guide til fodring af hvalpe her

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.