Juniorfoder

Junior hundefoder er sammensat specielt til den unge hund, som stadig vokser. Hunde i denne alder vokser ikke lige så hurtigt som små hvalpe, men da de endnu ikke er fuldt udvoksede, har de stadig behov for kalk og fosfor i et særligt forhold, som sikrer optimal knoglevækst.

Foderets høje indhold af polymættede fedtsyrer gavner dannelsen af hud og hår og giver den unge hund en sund og glansfyldt pels.

Sammensætningen af fedt-, protein- og kulhydratkilder giver et velsmagende foder, og råvarernes høje kvalitet gavner fordøjelsen og giver hunden de bedste betingelser for et godt og sundt liv.

Vi forhandler foder til unge hunde fra VetPro, Specific, Hill's og Royal Canin.

Mad af høj kvalitet

I webshoppen finder du et bredt udvalg af juniorfoder i høj kvalitet til forskellige hunderacer og størrelser.

For at unge hunde får et langt liv med et højt velvære, er det vigtigt, at hunden får det rette juniorfoder i afbalancerede mængder. Derfor kan du under hvert enkelt foderprodukt finde en detaljeret beskrivelse af ingredienser, næringsstoffer og dosering af foderet.

Foder til unge hunde

Det er særligt vigtigt at fodre korrekt, når hunden er hvalp eller ung. Det skyldes, at hunden i begyndelsen af sit liv bruger ekstra meget energi på at udvikle sig og vokse og dermed har behov for særligt vækstfoder.

Når en hund går fra hvalp til juniorhund, har den ikke længere det samme nærings- og energibehov som små hvalpe. Derfor er det vigtigt, at den unge hund får juniorfoder i madskålen, der er nøje udviklet og tilpasset den unge hunds energi- og næringsbehov, som understøtter hundens udvikling. Juniorfoder sikrer, at hundens udvikling foregår korrekt og med en optimal knoglevækst.

Ved fodring er det altid vigtigt at tage højde for hundens alder, race, størrelse og aktivitetsniveau for at undgå problemer som overvægt, ledsmerter, knoglesygdomme eller andre lidelser hos hunden.

Solidt foder

Det skal være en behagelig og velsmagende aktivitet for juniorhunden at spise. Derfor er foderet i webshoppen udviklet med en stor smagelighed, der vækker hundens appetit.

Juniorfoderet er sammensat af solide nærringstoffer, der øger fordøjelsessikkerheden, beskytter og styrker pels og hud, sikrer et stærkt immunforsvar og bevarer sunde led og knogler hos den unge hund.  

I webshoppen er det desuden muligt at købe juniorfoder til unge hunde med særlige følsomme led eller en følsom mave. 

Køb af foder til unge hunde

Ved køb af foder til unge hunde er dine varer hos dig inden for en til tre arbejdsdage. Ved køb af produkter over 399 kroner leverer vi gratis din bestilling til dig. 

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.