Seniorfoder

Ældre hunde har tendens til et svagere immunforsvar og et lavere aktivitetsniveau end unge hunde, og derfor bør du fodre med seniorfoder, der er nøje tilpasset de ældre hundes daglige behov. Med alderen svækkes nogle af kroppens funktioner, men seniorfoders høje indhold af E-vitamin styrker hundens immunforsvar og forebygger en række sygdomme. Samtidig er indholdet af protein reduceret for at mindske belastningen på lever og nyre.

Uanset om din ældre hund er af en lille, mellemstor eller stor race, har vi i webshoppen et bredt udvalg af seniorfoder i høj kvalitet. Vi forhandler foder til ældre hunde fra VetPro, SPECIFIC, Virbac, Hill's og Royal Canin.

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.