Specialdiæter

En hund kan ligesom os mennesker pådrage sig skavanker, og det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på din hunds helbred hele livet igennem. 

Lider din hund af gigt, urinvejslidelser, hudproblemer, fordøjelsesproblemer, nyreproblemer eller overvægt, vil du altid kunne finde den helt rette kost hos VetFamily: 

Vi forhandler kvalitetsprodukter fra Specific, Royal Canin, VetPro og Hills. Disse er alle fyldt med den bedste næring, som understøtter din hunds sundhed og velvære.

Vores diætfoder til de forskellige lidelser er sammensat til at genopbygge det sunde helbred og sikre din hund en optimalt sammensat kost. Udover de mange sunde ingredienser har foderet ligeledes en rigtig god smag, som din hund vil elske.

Specialdiæter

Side:
  1. 1
  2. 2

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.