Voksenfoder

Foderet i denne sektion er nøje udviklet, så det passer til voksne hundes energibehov, næringsbehov og aktivitetsniveau. Vi fører kun mærker af høj kvalitet, hvor råvarer er nøje udvalgt af dyrlæger og ernæringseksperter for at give voksne hunde gode betingelser for at holde sig sunde og raske.
Hundefoderet indholder gode næringsstoffer, vitaminer, omega-3 fedtsyrer og proteiner, der er med til at sikre en sund ernæring, stærke led, et velfungerende immunforsvar, en glansfuld pels og bevaring af hundens idealvægt. 

Hvis din hund lider af følsom hud, har tendens til overvægt, døjer med følsomme tænder, ledproblemer eller fordøjelsesproblemer, kan du kigge i sektionen med Specialdiæter til voksne hunde.

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.