Kattefoder

Vi forhandler kattefoder af højeste kvalitet til katte af alle racer og størrelser. Alt foder i vores sortiment er udviklet af dyrlæger og eksperter i veterinær ernæring. Derfor indeholder alt vores kattefoder kun de bedste råvarer til din kat.

Vælg det rette foder til din kat

♥ Killingefoder
♥ Voksenfoder
♥ Seniorfoder
♥ Specialdiæter

Når du skal vælge kattefoder, er det vigtigt, at du er grundig i dine overvejelser om, hvilket kattefoder, du skal vælge til din kat. Vi anbefaler forskellige typer kattefoder alt efter kattens alder og særlige behov. I vores sortiment har vi kattefoder til katte, der lider af allergi, overvægt eller andet:

Det er altid en god idé at have din dyrlæge med på råd, når du skal vælge kattefoder, da en dyrlæge kan fortælle, om din kat har behov for specialfoder.

Kattefoder

Foder af høj kvalitet

Alt kattefoder her på siden er produceret med vægt på, at fodret har den rette ernæringssammensætning og smag. Vi har kattefoder til forskellige diæter og i mange smagsvarianter, så du med sikkerhed kan finde det kattefoder, som din kat elsker og har brug for. Derudover indeholder alt kattefoder umættede fedtsyrer, som medvirker til at din kat får en sund hud samt en glansfuld og flot pels.

Foder til alle behov

Vi forhandler kun kattefoder fra de bedste mærker, fordi kun det bedste kattefoder er godt nok til din kat. Vi har kategoriseret vores kattefoder, så det er nemt for dig at finde det foder, som din kat har brug for.

Vores kattefoder er inddelt følgende kategorier: Killingefoder, Voksenfoder, Seniorfoder, Specialdiæter, Allergidiæter, Leddiæter, Mavetarmdiæter, Nyrediæter, Slankefoder, Stofskiftediæter og Tanddiæter.

Rabat og gratis fragt

Vi giver mængderabat på flere varianter af vores kattefoder. Det giver dig mulighed for at spare penge, når du handler stort ind. Ud over rabat ved storkøb så giver vi gratis fragt, når du handler for mere end 500 kroner.

Side:
  1. 1
  2. 2

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.