Killingefoder

Vi tilbyder kvalitetsfoder til alle slags katte, også de helt små. Det er vigtigt, at du tilpasser din kats foder til dens alder, da den optimale sammensætning af næringsstoffer ændrer sig i takt med at kattens behov ændres igennem livet. Vi tilbyder derfor bl.a. Hills Science Plan, som er sammensat til at styrke din killings immunforsvar samt at bevare et sundt fordøjelsessystem.

Dette kvalitetsprodukt indeholder sunde antioxidanter, som bidrager til styrkelse af immunforsvaret. Vores produkter er  velsmagende, så din killing vil elske at sætte tænderne i dem. Vi forhandler kun velsmagende kvalitetsprodukter, som giver en sund fordøjelse og en dejlig behagelig oplevelse for din killings helbred. 

Vi forhandler killingefoder af høj kvalitet fra VetPro og Hills til katte af alle racer. .

Vi anbefaler killingefoder til killinger under 1 år.

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.