Seniorfoder

Kattens krop ændrer sig med alderen og det samme gør dens næringsbehov. Derfor anbefales det, at katte får seniorfoder fra 8-års alderen. Seniorfoder til katte er et komplet fuldfoder med alt det, ældre katte har brug for.

Vi forhandler noget af markedets bedste senior kattefoder, som udelukkende består af sunde råvarer af højeste kvalitet. Seniorfoderet minimerer risikoen for en række af de lidelser, der er typiske for ældre katte. Det meget høje indhold af E-vitamin kan være med til at sænke risikoen for en lang række sygdomme, herunder visse kræftformer.

Samtidig har foderet et højt indhold af naturlige stoffer, som beskytter brusken og styrker leddene.

Et godt seniorfoder er med til at sikre din kat et godt helbred og en høj livskvalitet – hele livet.

 

Anbefales fra 8 år

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.