Specialdiæter

Hos VetFamily tilbyder vi diætfoder til alle katte herunder også diætetisk fuldfoder, der sikrer korrekt ernæring til langt de fleste lidelser.

Vi forhandler udelukkende kvalitetsfoder fra Specific, Royal Canin, VetPro og Hills.

Det er vigtigt, at du altid er opmærksom på din kats helbred, for at den kan få de næringsstoffer, som den har allermest behov for.

Alt vores foder har et meget højt næringsindhold, som hurtigt vil gå ind og understøtte din kats sunde helbred.

Hvis din kat har en aktiv livsstil og bruger meget tid udenfor, kan det være en god ide, at fodre den med et foder, som giver katten et sundt og velfungerende immunforsvar. Derfor anbefaler vi foder fra Specific, som forebygger blæresten og støtter op om et bedre immunforsvar. Alle vores produkter har naturligvis smagsgaranti, så din kat vil elske at sætte tænderne i det. 

Side:
  1. 1
  2. 2

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.