Leddiæter

Hvis din kat har problemer med at gå og løbe, og ikke er i stand til at lege mere eller gå op og ned ad trapperne. Så anbefaler vi Hills Prescription, som er velegnet til katte med gigtlidelser og andre ledproblemer.

Vi forhandler kun kvalitetsprodukter med en dejlig smag, og dette diætfoder har klinisk dokumentation på, at det hjælper din kat til en bedre gang på kun 28 dage.

Desuden vil din kat få mindsket gener fra ømme led, da denne fodertype er fyldt med omega-3, som er en sund fedtsyre fra fiskeolie. 

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.