Mavetarmdiæter

Hvis din kat lider af en mave-tarmsygdom og for eksempel har diarré eller kaster op, anbefales et kattefoder, der er skånsomt mod maven. Mave-tarmdiæten fra Specifik er et kattefoder, som er nemt at fordøje, så katten får alle de nødvendige næringsstoffer. Desuden indeholder foderet en masse gode vitaminer og mineraler, som hjælper på kattens fordøjelsesproblemer. Kattefoderet er sammensat af sunde råvarer i den bedste kvalitet og er rigt på fedtsyrer fra fisk, som gavner kattens hud og pels. Vi anbefaler, at man altid taler med en dyrlæge, inden man begynder på en mave-tarmdiæt.

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.