Slankefoder

Et godt slankefoder er den bedste måde at hjælpe din kat af med sin overvægt. Når din kat skal tabe sig, anbefaler vi, at du vælger et slankefoder af høj kvalitet, så katten stadig får alle de næringsstoffer, den har brug for.

Slankefoderet fra VetPro, Specific, Royal Canin og Hills er komplet fuldfoder, som er udviklet af dyrlæger og ernæringseksperter specielt til overvægtige katte. Begge typer foder har et højt fiberindhold, som betyder, at den overvægtige kat kan spise sig mæt i et velsmagende foder, mens den er på diæt.

Desuden er foderet rigt på gode umættede fedtsyrer og antioxidanter, som hjælper katten med at bevare en sund pels og hud under slankekuren.

 

Vi anbefaler, at du altid spørger din dyrlæge til råds, inden din kat påbegynder en slankekur.

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.