Tanddiæter

Lider din kat af tandsten eller plak, så anbefaler vi vores kvalitetsprodukter, som hjælper med at forebygge netop dette.

Vores tanddiæter er fyldt med sunde næringsstoffer, som fanger kalket fra spyttet, hvilket reducerer risikoen for tandstensdannelse.

Vi forhandler kun de bedste produkter, som alle garanterer en høj kvalitet. Udover at vores produkter plejer din kats mund, så sørger de ligeledes for, at din kat opnår en afbalanceret fordøjelse. Produktet har en kombination af forskellige fibre, som letter udskillelsen af hårboller.

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.