Voksenfoder

Vores kattefoder til voksne katte er sammensat af sunde og nærende råvarer, som er udvalgt af fagfolk til at give katten det bedste liv. Det er et komplet fuldfoder af allerbedste kvalitet, som danner basis for et langt og sund liv for din kat.

Kattefoderet fra VetPro og Specifik er rigt på de gode fedtsyrer, der holder huden sund og gør pelsen blød og glansfuld. Desuden minimerer foderet risikoen for, at der dannes krystaller i kattens urin.

Begge fodertyper er velsmagende og bidrager til, at katten får en god fordøjelse. Og så er energiindholdet tilpasset, så katten bevarer en sund vægt hele livet. VetPro voksenfoder til kat kan med stor fordel bruges til neutraliserede katte og vil mindske risikoen for udvikling af urinvejssten.

 

Anbefales fra 1-8 år.

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.