Kosttilskud og plejemidler

Vi forhandler kosttilskud og plejemidler af højeste kvalitet til din hund, kat eller hest. Vores sortiment består af de bedste produkter på markedet, fordi vi ved, hvor vigtigt dit kæledyrs helbred er for dig.

Vi har stort set tilskud til ethvert behov, så uanset om dit kæledyr har slidgigt, ondt i ørerne eller maveproblemer, vil vores produkter kunne hjælpe dit dyr til at få en del af sin livskvalitet tilbage.

Har din hund eller kat pelsproblemer, så indeholder vores kvalitetsprodukter forskellige sunde næringsstoffer som eksempelvis omega-3 fedtsyrer, der på hurtig og effektiv vis går ind og genopretter, så dit kæledyr igen får en dejlig flot og blød pels.  

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.