Adfærd og utryghed

Bliver dit kæledyr ængsteligt og bange, når det er nytårsaften, tordenvejr, eller hvis det skal befinde sig på et ukendt område i en længere periode? Så har vi et udvalg af kvalitetsprodukter, som kan hjælpe med at berolige dit kæledyr. 

Et stresset og nervøst kæledyr er meget ubehageligt for både dig og dyret, og derfor er vores produkter lavet af naturligt forekommende aminosyrer og vitaminer. Dermed kan du på naturlig og sikker vis hjælpe dit dyr af med angst og adfærdsproblemer på en helt naturlig måde.

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.