Netdyredoktors webshop

Fordøjelse, diarré og opkast

Lider dit kæledyr af mave- eller tarmproblemer eller oplever du, at dit kæledyr ofte kaster op, så tilbyder vi en række kvalitetsprodukter, som vil hjælpe med at få dit kæledyr på rette spor igen.

Vores udvalg af kvalitetsprodukter fungerer som kosttilskud, og de er en naturlig hjælp til at give dit kæledyr en sund mave igen. Dyret vil nyde at indtage kosttilskuddet, da alle vores produkter har smagsgaranti.

Vi anbefaler, at du taler med en dyrlæge, inden produkterne tages i brug. På den måde sikrer du, at dit kæledyr får den bedste behandling. 

 • Equitop Pronutrin, 3,5 kg

  Equitop Pronutrin, 3,5 kg

  Fodertilskud til heste, til mavens slimhinde

  Pris: 549,00 kr

  Specialpris: 449,00 kr

 • Panzym pulver, 170g

  Panzym pulver, 170g

  Kosttilskud til afhjælpelse af dårlig fordøjelse
  625,00 kr

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.