Hud, pels og poter

Det er vigtigt, at du plejer dit kæledyrs pels og poter, og derfor tilbyder vi de bedste kvalitetsprodukter inden for hud- pels- og potepleje.

Har din hund eller kat pelsproblemer, så indeholder vores kvalitetsprodukter forskellige sunde næringsstoffer som eksempelvis omega-3 fedtsyrer, der på hurtig og effektiv vis går ind og genopretter, så dit kæledyr igen får en dejlig flot og blød pels.  

Vi tilbyder de bedste produkter inden for hud- og pelspleje, så hvis dit kæledyr har problemer med irriteret hud eller mat og skællet pels, anbefaler vi et af vores produkter i topklasse. 

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.