Led

Har dit kæledyr nedsat ledfunktion, eller har du blot et meget aktivt kæledyr, så tilbyder vi de bedste kvalitetsprodukter, som hjælper med at forebygge, at disse problemer opstår. Det kan være vanskeligt at sige, hvornår dit kæledyr kan udvikle nedsat ledfunktion. Det kan eksempelvis være ved fysisk belastning, som følge af overvægt, ledskader eller på grund af alderdom. Uanset hvad dit kæledyr lider af, så tilbyder vi kvalitetsprodukter, der understøtter dit kæledyrs helbred.

Vores kosttilskud og foderprodukter til nedsat ledfunktion styrker og vedligeholder dyrets bevægeapparat og holder det friskt og aktivt så længe som muligt.

Udover at vores produkter sikrer kæledyrets helbred, er det ligeledes en fornøjelse for dyrene at spise foderet, da vi udelukkende tilbyder produkter med smagsgaranti. 

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.