Øjne og ører

Vi tilbyder en lang række kvalitetsprodukter, hvis din hund eller kat har problemer med øjnene eller ørerne.

Dit kæledyr har ikke mulighed for at fortælle dig, når den har ondt, det er derfor vigtigt, at du regelmæssigt kontrollerer dyrets øjne og ører for at sikre, at der ikke er opstået infektion eller irritation.

Skulle der være opstået irritation i ører eller øjne, tilbyder vi skånsomme produkter, som er udviklet af dyrlæger med største omhu.

Vores ørerens går hurtigt ind og opløser voks og andet organisk materiale samtidig med, at øregangen ikke irriteres eller beskadiges.

Vores øjenrens er ligeledes mild og velegnet til følsomme og irriterede øjne, og bidrager til at genoprette dyrets velvære. 

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.