Tandpleje

Dit kæledyr skal passe lige så godt på sine tænder, som vi mennesker skal. Derfor tilbyder vi en række kvalitetsprodukter, som du kan bruge til dit kæledyr, for at sikre flotte og sunde tænder hele livet igennem.

En daglig børstning af din hunds eller kats tænder er altafgørende, hvis du vil undgå plak og andre belægninger på tænderne og tandkødet. Gør du dette, vil det nedsætte risikoen for sygdomme relateret til parodontose og mundhulebetændelse.

Får du ikke børstet dit kæledyrs tænder dagligt, kan du anvende et mundskylsprodukt, der tilføres dyrets drikkevand. Dette forebygger tandplak, og så giver tilmed en dejlig frisk ånde. 

 • Aptus Bucacat pasta, 45 g

  Aptus Bucacat pasta, 45 g

  Tandpasta mod plak, tandsten og dårlig ånde
  65,00 kr
 • Vet Aquadent, 250 ml

  Vet Aquadent, 250 ml

  Renser tænderne via drikkevandet og bekæmper dårlig ånde

  Pris: 109,00 kr

  Specialpris: 98,00 kr

 • Vet Aquadent, 500ml

  Vet Aquadent, 500ml

  Renser tænderne via drikkevandet og bekæmper dårlig ånde

  Pris: 189,00 kr

  Specialpris: 170,00 kr

 • Tandhygiejnesæt

  Tandhygiejnesæt

  Tandpasta, tandbørste og fingertandbørste

  Pris: 98,00 kr

  Specialpris: 88,00 kr

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.