Tandpleje

Dit kæledyr skal passe lige så godt på sine tænder, som vi mennesker skal. Derfor tilbyder vi en række kvalitetsprodukter, som du kan bruge til dit kæledyr, for at sikre flotte og sunde tænder hele livet igennem.

En daglig børstning af din hunds eller kats tænder er altafgørende, hvis du vil undgå plak og andre belægninger på tænderne og tandkødet. Gør du dette, vil det nedsætte risikoen for sygdomme relateret til parodontose og mundhulebetændelse.

Får du ikke børstet dit kæledyrs tænder dagligt, kan du anvende et mundskylsprodukt, der tilføres dyrets drikkevand. Dette forebygger tandplak, og så giver tilmed en dejlig frisk ånde. 

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.