Legetøj

Har du en aktiv hund eller kat, som har brug for noget sjovt at lege med, så har vi et stort udvalg af forskelligt legetøj.

Vi tilbyder mange forskellige varianter, af hundelegetøj og kattelegetøj som ikke kun får din hund eller kat til at opnå et bedre fysisk helbred, men vores legetøj understøtter ligeledes hundens eller kattens indlæring.

Udover alt det sjove legetøj, har du også mulighed for at udfordre din hund eller kat, når den skal spise. Vi tilbyder bl.a. en Dog Maze, hvor hunden selv skal skubbe maden ud af labyrinten. Vi tilbyder dermed din hund eller kat kvalitetslegetøj til ethvert formål. 

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.