Aptus

Aptus produkter giver dig de bedste muligheder for at holde dit kæledyr sundt. Aptus-serien består af en række fodertilskud og plejeprodukter af høj kvalitet, og de er ikke alene godkendt af dyrlæger, men også af kæledyrene selv. Har du en aktiv hund? En senior hund? En hund med ledproblemer? Aptus produkterne værdsættes af tusinder af kæledyrs-ejere, som ønsker at deres dyr får det bedst mulige liv, så længe som muligt. Disse produkter til kæledyrs velvære er udviklet af Nordiske dyrlæger. De udvikler Aptus produkterne ud fra kæledyrsejeres behov og feedback. Plej dit kæledyr, ligesom du plejer dig selv. Styrk jeres forhold. En Aptus om dagen, holder problemerne af vejen.

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.