Hill's

Hill’s er et anerkendt mærke, som arbejder for at hjælpe hunde og katte til at opnå deres fulde potentiale igennem ernæring og pleje.

Hill’s foder er udviklet af dyrlæger, og kun de allerbedste, klinisk testede ingredienser bliver anvendt heri.

Hill’s ønsker at berige og forlænge det specielle forhold imellem mennesker og deres kæledyr. Herudover lægger mærket stor vægt på hunde og kattes velfærd, hvorfor de er aktivt involveret i at støtte veterinærer og internater.

Du og dit kæledyr kan roligt vælge et af Hills’ produkter, da de er fremstillet med største omhu og med dit dyrs velfærd og helbred i højsædet. 

Side:
  1. 1
  2. 2

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.