Royal Canin

Royal Canin er et mærke, som har identificeret sig med hunde og kattes behov i forhold til hvilket foder, der er bedst egnet for dem. Hunde og katte er lige så individuelle som os mennesker, og derfor skal de også have forskelligt foder på forskellige stadier i deres liv.

Dette mærke lægger meget energi i forskning, videnskabelige undersøgelser samt løbende dialog med professionelle fagfolk, dyrlæger og mange flere. Kun på den måde kan de fremstille den mest præcise og effektive ernæring til alle hunde og katte.

Royal Canin er et anerkendt mærke, som aldrig går på kompromis med kvaliteten af de produkter, som de tilbyder hunde og katte. 

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.