SPECIFIC

Se vores store udvalg af SPECIFIC foder til din hund eller kat nederst på siden. SPECIFIC er kvalitetsfoder og fåes i mange varianter, så det passer til alle racer, aldre og ernæringsmæssige behov. 

Hundemad og kattemad af højeste kvalitet 

Alt SPECIFIC foder er udviklet i tæt samarbejde med ernæringseksperter og dyrlæger og bliver fremstillet ud fra den seneste nye viden om hunde og kattes sundhed og ernæringsbehov. Det medvirker til, at din hund eller kat optager mest mulig næring fra SPECIFIC foderet og bidrager til at mindske dens afføring. 

Højt indhold af fiskeolie 

SPECIFIC har et højt indhold af fiskeolie, som er med til at styrke immunforsvaret, hjernens og synets udvikling og nyrefunktionen. Derudover er det høje indhold af fiskeolie med til at styrke din hunds eller kats led. Fiskeolie indeholder et højt indhold af omega 3, som er med til at gøre din hunds eller kats pels blank og flot.

SPECIFIC arbejder med leverandører, der er garanter for kvalitet og bæredygtighed ved at være medlemmer af anerkendte fiskeriorganisationer, som MCS og IFFO RS.

Bæredygtighed og 5% af overskuddet til gode formål

SPECIFIC sætter bæredygtighed på dagsordenen med deres Circle of Good. Det starter med bæredygtigt fiskeri, der bliver til sunde ingredienser, der bliver til produkter af høj kvalitet, som i sidste ende er med til at give sundere kæledyr og en bedre verden. Det kalder de Circle of Good.

De nøjes ikke med at tale om det, men donerer også 5% af deres overskud til gode formål og til at øge effekten af Circle of Good. 

Kontakt din dyrlæge for vejledning til det rette foder 

Vi anbefaler, at du kontakter din dyrlæge for råd og vejledning om, hvilket SPECIFIC foder du skal give din hund eller kat. Din hund eller kat kan have særlige behov, som du ikke er klar over, og derfor er det altid en god idé at rådføre dig med din dyrlæge, inden du vælger foder til din hund eller kat.

Rabat og gratis fragt

Når du handler hos os, giver vi rabat på udvalgte produkter, når du handler stort. Se vores rabatter under produkterne. Hvis du køber for mere end 399 kroner giver vi gratis fragt. 

Side:
  1. 1
  2. 2

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.