VetPro

VetPro er et kvalitetsprodukt, som er udviklet af dyrlægerne i VetFamily. VetPro dyrefoder findes i varianter til både hunde og katte.

VetPro’s mange foderprodukter er fyldt med sunde næringsstoffer, og har blandt andet te højt indhold af fiskeolie med omega-3 fedtsyren EPA. VetFamily ved, hvor vigtigt dit dyrs helbred er for dig, og derfor anvender VetPro kun naturlige ingredienser, så vi kan forene de bedste råvarer fra naturen med seriøs og veldokumenteret forskning.

I vores store udvalg garanterer vi, at kvaliteten er høj, og at du altid kan finde lige netop det foder, som passer bedst til dit dyrs livstrin. Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser hvor kun det allerbedste er godt nok. VetPro-serien har desuden et virkelig populært slankefoder til både hund og kat samt en leddiæt, der sikrer den bedst tænkelige support til en sund ledfunktion.

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.