Nykøbing F. Dyrehospital

Velkommen til vores webshopNykøbing F. Dyrehospital

Nykøbing F. Dyrehospital er en specialiseret smådyrsklinik med et team af engagerede dyrlæger samt klinikpersonale, der tager sig godt af familiens kæledyr. Vi bestræber os på at forebygge sygdomme og skabe øget sundhed og velfærd hos dit kæledyr.

Af denne grund er vi stolte af at være en del af Netdyredokter.dk. I vores fælles webshop kan du nemt og billigt købe det bedste dyrefoder til dit kæledyr. Når du køber legetøj og dyrefoder online, slipper du for at skulle ud af døren og slæbe tunge sække med hjem - nemmere bliver det ikke at få nyt foder til dit dyr! 

Hvis dit dyr har specielle behov, er du naturligvis altid velkommen til at kontakt os på tlf. 54 85 32 36 eller besøge vores klinik i Nykøbing Falster, hvor vi står klar til at give dig gode råd og vejledning til valg af det rette dyrefoder eller til en snak om dit kæledyrs sundhed. Vi gør opmærksom på, at priserne på denne webshop ikke nødvendigvis er de samme som dem, vi har på klinikken.

Skulle der imod forventning opstå problemer med din ordre, bedes du venligst rette henvendelse på tlf.: 86 78 44 88 eller shop@netdyredoktor.dk, da vi ikke selv står for leveringen og faktureringen af købet.

Venlig hilsen
Nykøbing Falster Dyrehospital

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.