Rude Dyreklinik

Velkommen til Netdyredoktor.dk!

Rude Dyreklinik

På Rude Dyreklinik er det vores ønske at tage os godt af dig og dine syge dyr og vores erfarne personale står altid til rådighed med gode råd og vejledning om kæledyrs sundhed. Vi holder dit kæledyr sundt og raskt hele livet igennem!

Vi er stolte af at være en del af det stærke faglige fællesskab Netdyredoktor.dk, hvor du kan købe kvalitetsdyrefoder fremstillet og udvalgt af fageksperter. Her er det det let og enkelt for dig at købe dit dyrefoder, tilbehør og legetøj - og få det leveret lige til døren. 

Hvis dit dyr har specielle behov, er du mere end velkommen til at besøge vores klinik eller kontakte os på tlf. 55 45 91 05. 
Vi gør opmærksom på, at priserne på denne webshop ikke nødvendigvis er de samme som dem, vi har på klinikken.

Udover webbutikken vil vi opfordre dig til at besøge http://www.netdyredoktor.dk. Her ligger Danmarks største videnskabsleksikon om dyrevelfærd samt en masse informerende artikler.

Skulle der imod forventning opstå problemer med din ordre bedes du venligst rette henvendelse per Tlf: 86 78 44 88 eller shop@netdyredoktor.dk, da vi ikke selv står for leveringen og faktureringen.

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.