Salgs- og leveringsbetingelser


Håndkøbslægemidler

Håndkøbslægemidler forhandles ikke til personer under 15 år. Når du accepterer vores salgs- og leveringsbetingelser, tilkendegiver du, at du er over 15 år.

Vi forhandler håndkøbslægemidler på lovlig vis vores hjemmeside - klik på logoet her for at få en liste over de webshops, der er godkendt til forhandling af håndkøbslægemidler:

Du kan også kontakte:
Lægemiddelstyrelsen
Axel Heides Gade 1
2300 København
Tlf: 44 88 95 95


Fragtomkostninger 

Hos Netdyredoktor.dk betales der DKK 50,00 for fragt, hvis der handles for et beløb under DKK 399,00. Der vil automatisk blive tillagt fragt beløb til din faktura, inden du handler.


Betaling 

På netdyredoktor.dk kan du kan betale med:

  • Dankort / VisaDankort 
  • Visa / Visa Electron 
  • Master Card, Maestro og JCB
  • MobilePay

Din betaling sker på en sikker krypteret forbindelse, som sikrer, at dine betalingsoplysninger ikke er tilgængelige for uvedkommende. Din betaling er sikret gennem ePay betalingssystem, som er et af Danmarks førende betalingssystemer. Alle kreditkort informationer indtastes i et sikkert miljø krypteret med SSL (Secure Socket Layer) og sendes i krypteret form videre til PBS. Vi garanterer, at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server. netdyredoktor.dk kan ikke på noget tidspunkt se nogen af disse oplysninger, og vi har først ret til at trække betalingsbeløbet fra dit kreditkort, når varerne afsendes fra vores fysiske varelager.


Leveringstid

Vores normale leveringstid beregnes til 2-3 hverdage, fra du har modtaget ordrebekræftelsen. Hvis du bestiller varer, som er midlertidigt udsolgt, vil du blive informeret via e-mail med oplysning om leveringstidspunkt.

Ønskes en vare ikke grundet forlænget leveringstid/restordre, har du naturligvis mulighed for at afbestille varen.

Der kan kun bestilles med levering i Danmark grundet portoudgiften.


Pengene retur 

Når du handler hos netdyredoktor.dk, har du retur- og fortrydelsesret i 14 dage fra modtagelse af varen. Blot kræver vi, at varen ikke er brugt, og at varen returneres i originalemballage sammen med alle brugsanvisninger, garantipapirer og tilbehørsdele. Opfyldes dette ikke, tages varen ikke tilbage.

Du har selv det fulde ansvar for returfragten såvel som dens betaling.
Vi modtager ikke forsendelser pr. efterkrav.

Tilbagebetaling af købet sker direkte til dig via bankoverførsel, umiddelbart efter modtagelse af returvaren.


Reklamationer

Hvis du modtager en forkert vare, beklager vi naturligvis, og udbedrer fejlen ved hurtigst muligt at sende den rigtige vare. 

Butik.netdyredoktor.dk fremsender straks en ny vare til dig, når vi har modtaget den forkerte vare retur.

Dine udgifter vedr. forsendelse og forsikring af pakken, refunderes direkte til dig via bankoverførsel.


Forbrugerbeskyttelse 

Som kunde har man altid de rettigheder, som fremgår af Forbrugerrådets regler. Hvis et køb henvises til Center for Klageløsning, retter vi os altid efter nævnets anbefaling.

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.


Kontakt os

Hvis du har brug for at kontakte os, kan du finde os på:

Mail: shop@netdyredoktor.dk
Telefonnummer: 86784488

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.