Senge og tæpper

Det kan være dejligt for din hund eller kat at have sit faste behagelige sted i hjemmet med sin egen seng eller eget tæppe.

Derfor tilbyder vi et stort udvalg af behagelige katte- og hundesenge. Vores senge er fyldt med memory-skum, som er en højkvalitetsskum. Denne skumkvalitet former sig efter dyrets facon og reagerer på kropsvarmen. På denne måde sikres din hunds eller kats komfort, og de vil elske at ligge sig i deres senge.

Vi har også kattehuler af høj kvalitet, som er produceret i ruskindslignende stof. Disse har en god holdbarhed og passer perfekt til din kat. 

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.