Skørping Dyreklinik

Velkommen til vores webshop

Her hos Skørping Dyreklinik er vi en del af Netdyredoktor.

I vores fælles webshop tilbyder vi et bredt udvalg af lækre produkter til dit kæledyr. Hos os kan du nemt og hurtigt købe foder, legetøj, plejemidler og fodertilskud til dit kæledyrs behov.

Rådgivning

Har du spørgsmål til valg af foder eller andre produkter, er du velkommen til at kontakte os på 25 77 72 74 eller via vores hjemmeside.

Du er også altid velkommen til at kigge ned i klinikken på Jyllandsgade 9 i SkørpingVi gør opmærksom på, at priserne på denne webshop ikke nødvendigvis er de samme som dem, vi har nede i klinikken.

Spørgsmål til din ordre

Skulle der imod forventning opstå problemer med din ordre, bedes du venligst rette henvendelse på tlf: 86 78 44 88 eller shop@netdyredoktor.dk, da vi ikke selv står for levering eller fakturering.
 
Venlig hilsen
Skørping Dyreklinik

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.