Tøj og reflekser

Vi tilbyder et stort udvalg af forskelligt tøj til din hund. Uanset om det er koldt, om det regner, eller om din hund er angst eller i løbetid, så har vi en række kvalitetsprodukter, som er skræddersyede til ethvert behov.

Vores jakker til din hund er åndbare og fremstillet af kvalitetsmateriale, som har en god pasform til hunden og er behageligt at have på.

Desuden tilbyder vi hygiejniske løbetidsbukser med god beskyttelse. På den måde kan du sikkert lade din tæve komme op i møblerne uden der sker uheld.

Vores tøjudvalg til din hund er af højeste kvalitet til attraktive priser. 

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.