Transportbure

Det kan af praktiske årsager være nødvendigt med et transportbur til din hund eller kat. Vil tilbyder derfor et stort udvalg af kvalitetsbure, som ikke kun er flotte at se på, men som også er ekstremt holdbare.

Skal du og dit kæledyr på en længere rejse, eller har du et dyr, som er en smule uroligt, når du skal have det med på farten, så kan du roligt vælge et af vores transportbure, som er velegnede til både katte, små hunde og store hunde.

Transportburene er fremstillet af slagfast plastik, og de leveres med praktiske håndtag i toppen. Skudo 1-6 lever op til IATAs specifikationer for transport. 

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.