Årslev Dyreklinik

Velkommen til vores webshop Årslev Dyreklinik logo

Årslev Dyreklinik er en del af Netdyredoktor.dk, og i vores fælles webshop kan du hurtigt og nemt købe fodertilskud, kvalitetsfoder, plejemidler og meget mere til dit kæledyr. Vi leverer lige til døren.

Rådgivning

Skulle du have spørgsmål omkring foder, plejemidler eller andre produkter - eller har du brug for yderligere rådgivning vedrørende dit dyr - er du velkommen til at kontakte os på tlf: 65 99 12 11 eller via vores hjemmeside

Du er også velkommen til at kigge forbi vores klinik på Brovej 11 i Årslev, så hjælper vi dig med den rette rådgivning. 

Vi gør opmærksom på, at priserne på denne webshop ikke nødvendigvis er de samme som dem, vi har nede på klinikken.

Spørgsmål til din ordre

Skulle der imod forventning opstå problemer med din ordre, bedes du venligst rette henvendelse på tlf: 86 78 44 88 eller shop@netdyredoktor.dk, da vi ikke selv står for leveringen og faktureringen.

Venlig hilsen
Årslev Dyreklinik

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.