Alsia Dyrehospital

Alsia dyrehospital logo

Velkommen til vores webshop

Her på Alsia Dyrehospital er vi en del af Netdyredoktor. I vores webshop kan du købe kvalitetsfoder, godbidder, fodertilskud, flåtmidler og meget mere. 

Har du spørgsmål til foder eller andre produkter, er du velkommen til at kontakte os på 74 47 23 00 eller via vores hjemmeside. Du er også altid velkommen til at kigge ned til os på dyrehospitalet, så hjælper vi dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr. Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme prisforskelle på produkter i vores webshop og vores fysiske butik.

Skulle der imod forventning opstå problemer med din ordre, bedes du venligst rette henvendelse på tlf: 86 78 44 88 eller shop@netdyredoktor.dk, da vi ikke selv står for leveringen og faktureringen.

På www.netdyredoktor.dk finder du en masse artikler om dyrs adfærd, sundhed og sygdomssymptomer.

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.