Dyrlægegruppen Vestjylland

Velkommen til vores webshop

Dyrlægegruppen Vestjyllands logoVi hos Dyrlægegruppen Vestjylland er en del af Netdyredoktor.dk.

I vores webshop kan du hurtigt og nemt købe plejemidler, fodertilskud, kvalitetsfoder og meget mere til dit kæledyr. Vi leverer lige til døren.

Rådgivning

Skulle du have nogle spørgsmål omkring foder, fodertilskud eller andre produkter, er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi en af vores klinikker i Lemvig, Struer eller Vemb. 

Du er også velkommen til at kontakt os via vores hjemmeside eller sende en mail til: info@dyrlaegegruppenvest.dk.

Vi gør opmærksom på, at priserne på denne webshop ikke nødvendigvis er de samme som dem, vi har nede i klinikkerne.

Spørgsmål til din ordre

Skulle der imod al forventning opstå problemer med din ordre, bedes du venligst rette henvendelse på tlf: 86 78 44 88 eller shop@netdyredoktor.dk, da vi ikke selv står for levering eller fakturering.
 
Venlig hilsen
Dyrlægegruppen Vestjylland.

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.