Gentofte Dyreklinik

Velkommen til vores webshop

Gentofte Dyreklinik er en del af Netdyredoktor.dk. I vores online butik kan du købe kvalitetsfoder, fodertilskud, plejemidler og meget mere til dit kæledyr - og få det leveret lige til døren.

Har du spørgsmål til foder eller andre produkter, er du velkommen til at kontakte os på 39 62 02 00. Du er som altid velkommen til at kigge ned på klinikken, så hjælper vi dig med at finde det rigtige foder til din hund eller kat.

Vi gør opmærksom på, at priserne på denne webshop ikke nødvendigvis er de samme som dem, vi har nede på vores klinikker.

Skulle der imod forventning opstå problemer med din ordre, bedes du rette henvendelse på tlf: 86 78 44 88 eller shop@netdyredoktor.dk, da vi ikke selv står for leveringen og faktureringen. På www.netdyredoktor.dk finder du en masse artikler om dyrs adfærd, sundhed og sygdomssymptomer.
 
Venlig hilsen
Gentofte Dyreklinik

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.