Hesteklinik Herning

Velkommen til vores webshop 

Hesteklinik Herning logo
Her på Hesteklinik Herning er vi en del af Netdyredoktor.

I vores webshop kan du nemt og hurtigt købe tilskud og plejeprodukter til din hest.

   Gå direkte til hesteprodukter her   

Desuden tilbyder vi foder, legetøj og fodertilskud til din hund, kat og gnaver. 

Rådgivning

Har du spørgsmål til valg af tilskud eller andre produkter, er du velkommen til at kontakte os på 72407711 eller via vores hjemmeside.

Du er også altid velkommen til at kigge ned i klinikken til råd og vejledning. Du finder os på Nytoftevej 5 i Herning. Vi gør opmærksom på, at priserne på denne webshop ikke nødvendigvis er de samme som dem, vi har nede i klinikken.

Spørgsmål til din ordre

Skulle der imod forventning opstå problemer med din ordre, bedes du venligst rette henvendelse på tlf: 86 78 44 88 eller shop@netdyredoktor.dk, da vi ikke selv står for leveringen og faktureringen.
 
Venlig hilsen
Hesteklinik Herning

 

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.