Holstebro Dyrehospital

Velkommen til vores webshop

Her hos Holstebro Dyrehospital er vi en del af Netdyredoktor.dk. Logo Holstebro Dyrehospital

I vores webshop kan du nemt og hurtigt købe foder, legetøj og tilbehør til dit kæledyr. Fodret er fremstillet og nøje udvalgt af fageksperter inden for dyrs sundhed. 

Har du spørgsmål til foder eller andre produkter - eller har du brug for yderligere rådgivning vedrørende dit dyr - er du velkommen til at kontakte os på 97 42 17 99​ eller via vores hjemmeside. Du er også altid velkommen til at kigge ned på vores dyrehospital i Holstebro, så hjælper vi dig med den rette rådgivning.

Vi gør opmærksom på, at priserne på denne webshop ikke nødvendigvis er de samme som dem, vi har nede på vores klinikker.

Skulle der imod forventning opstå problemer med din ordre, bedes du rette henvendelse på tlf: 86 78 44 88 eller shop@netdyredoktor.dk, da vi ikke selv står for leveringen og faktureringen. På www.netdyredoktor.dk finder du en masse artikler om dyrs adfærd, sundhed og sygdomssymptomer.
 
Venlig hilsen
Holstebro Dyrehospital

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.