Persondatapolitik for butik.netdyredoktor.dk

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at butik.netdyredoktor.dk behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Butik.netdyredoktor.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en fysisk person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. 

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Butik.netdyredoktor.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

Butik.netdyredoktor.dk indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

 • giver kontooplysninger i forbindelse med at du opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks. nem genbestilling
 • ser eller foretager køb af en vare eller en serviceydelse fra en virksomhed, som har sine tilbud på vores hjemmeside;
 • foretager betaling af køb;
 • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback; eller i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.
 • Butik.netdyredoktor.dk indsamler som altovervejende udgangspunkt kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, du som kunde efterspørger.
 • Registrering af visse personoplysninger er imidlertid også nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender butik.netdyredoktor.dk via Google Analytics, jf.nedenfor.

Butik.netdyredoktor.dk indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

Butik.netdyredoktor.dk opbevarer ikke bankkontonumre eller fuldstændige kortnumre på betalingskort. 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på butik.netdyredoktor.dk videregives kun til:

 • virksomhedens interne afdelinger;
 • udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt; og forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto
 • Butik.netdyredoktor.dk videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for butik.netdyredoktor.dk.
 • For at kunne videreudvikle og forbedre butik.netdyredoktor.dk’s hjemmeside fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.
 • butik.netdyredoktor.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google
 • Facebook: På butik.netdyredoktor.dk anvender vi en Facebook pixel. En Facebook Pixel er et stykke kode som gør, at vi bedre kan måle på, optimere og målrette vores kampagner på Facebook. Disse oplysninger gemmes ikke sammen med dine personlige oplysninger og bruges kun til målretning af annoncer mv. Vi kan på intet tidspunkt se din personlige profil på Facebook og ved ikke hvem du er ved et besøg – selvom du er logget ind på Facebook på samme enhed. Disse data kan i nogle tilfælde deles med betroede samarbejdspartnere, der deler samme ansvar for datahåndtering som butik.netdyredoktor. 
 • Google kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på butik.netdyredoktor.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html etc.
 • Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver butik.netdyredoktor.dk ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på butik.netdyredoktor.dk

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Tyskland. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på butik.netdyredoktor.dk’s vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor eller i øvrigt påkrævet efter gældende lovgivning.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder, herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen shop@netdyredoktor.dk. Du har også ret til at få forkerte oplysninger berigtiget.

Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken

Butik.netdyredoktor.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

 Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen shop@netdyredoktor.dk

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.