Rødkærsbro og Karup Dyreklinik

Velkommen til vores webshop 

Rødkærsbro og Krarup Dyrekliniks
Rødkærsbro og Karup Dyreklinik er en del af Netdyredoktor.dk, og i vores fælles webshop. Her kan du hurtigt og nemt købe fodertilskud, kvalitetsfoder, plejemidler og meget mere til dit kæledyr. Vi leverer lige til døren. 

Rådgivning

Skulle du have nogle spørgsmål omkring foder, fodertilskud eller andre produkter, er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi enten Rødkærsbro Dyreklinik eller Karup Dyreklinik.  

Du er også velkommen til at kontakt os via vores hjemmeside eller sende en mail til: post@roedkaersbrodyreklinik.dk.

Vi gør opmærksom på, at priserne på denne webshop ikke nødvendigvis er de samme som dem, vi har nede i klinikkerne.

Spørgsmål til din ordre

Skulle der imod forventning opstå problemer med din ordre, bedes du venligst rette henvendelse på tlf: 86 78 44 88 eller shop@netdyredoktor.dk, da vi ikke selv står for leveringen og faktureringen.

Venlig hilsen
Rødkærsbro og Karup Dyreklinik

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.