Stenløse Dyreklinik

Velkommen til vores webshop 

Hos Stenløse Dyrekilnik er vi en del af Netdyredoktor

Stenlose Dyreklinik

Vores webshop gør det enkelt og nemt for dig at købe kvalitetsfoder, godbidder, legetøj, tilbehør m.m. Vores foder er fremstillet og nøje udvalgt af fageksperter inden for dyrs sundhed. 

Har du spørgsmål til foder eller andre produkter, er du velkommen til at kontakte os på 47 17 35 20 eller via vores hjemmeside. Du er også altid velkommen til at kigge ned på vores dyreklinik, så hjælper vi dig med at finde det rigtige foder. Vi gør opmærksom på, at priserne på denne webshop ikke nødvendigvis er de samme som dem, vi har nede på dyrehospitalerne.

Skulle der imod forventning opstå problemer med din ordre, bedes du venligst rette henvendelse på tlf: 86 78 44 88 eller shop@netdyredoktor.dk, da vi ikke selv står for leveringen og faktureringen.

Venlig hilsen
Stenløse Dyreklinik

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.